Sevgili Geçmiş Azra Yılmaz (Özge Özacar) kimdir?

Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi Sevgili Geçmiş’in hikayesi kadar oyuncuları da dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
25 Ekim 2019 - 15:46
Yeni Bölüm

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in kadrosu da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Sevgili Geçmiş Azra kimdir? Gerçek adı nedir ? İşte tüm detaylar..

 

Azra Yılmaz Kimdir?

Üç kız kardeşin kız kardeş olmayanıdır. Bir barda şarkı söyleyerek para kazanır Azra. Bir albüm yapmak en büyük hayalidir. Üç kız kardeşin en küçüğü olan Çilem ile aynı yurtta büyümüştür. Güneşli Bahçe’ye geldikten sonra ilk karşılaştığı kişi olan Mahir onun dikkatini çeker fakat Mahir’in aslında çocukluğundan bu yana İpek’e aşık olduğunu anlaması çok sürmez.

19-10/03/-xcxp57tbqewdqukfjcj-rq.jpg

Sevgili Geçmiş dizisinde Azra Yılmaz karakterini Özge Özacar canlandırmaktadır.

Özge Özacar kimdir?

Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle tanınmaya başlayan Özge Özacar, 20 Kasım 1993 tarihinde doğdu. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunudur. Oyunbazan ve Lise Devriyesi dizilerinde de rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin