Sevgili Geçmiş Mahir Denizhan (Burak Çelik) kimdir?

Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi Sevgili Geçmiş’in hikayesi kadar oyuncuları da dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
25 Ekim 2019 - 15:52
Yeni Bölüm

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in kadrosu da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Sevgili Geçmiş Mahir Denizhan kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar..

Mahir Denizhan Kimdir?

Kasabada çok sevilen Mahir, saygı duyulan bir adamdır. Diğer insanlarla yakın bir ilişkisi olmasına rağmen yalnızlıktan hoşlanmaktadır. Mahir için dönüm noktası, Azra’nın kasabaya gelmesidir. Sakin, düzenli bir hayat yaşarken hayatı Azra ile tanışmasıyla birlikte değişir. Güneşli Bahçe’ye geldikten sonra ilk karşılaştığı kişi olan Mahir onun dikkatini çeker fakat Mahir’in aslında çocukluktan bu yana İpek’e aşık olduğunu öğrenmesi uzu sürmez.

19-10/03/-uu2bcdd360ind45ojjxxaq.jpg

Sevgili Geçmiş dizisinde Mahir Denizhan karakterini Burak Çelik canlandırmaktadır. 

Burak Çelik kimdir?

1992 yılında İstanbul Eyüp’te doğmuştur. Burak Çelik model, manken ve oyuncu’dur. 2013 yılında Best Model Of Turkey ve Of The World 1.si olmuş ve en iyi erkek model seçilmiştir.
Burak Çelik ilk oyunculuk deneyimini Karagül dizisinde Serdar karakteri ile canlandırmış ardından Hayat Sevince Güzel isimli dizide Barış karakteri ile başrol oynamıştır.
2017 yılında Star Tv’de yayınlanan Kara Yazı dizisinde Erdem karakterini canlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin