Sevgili Geçmiş Çilem Doğan (Elifcan Ongurlar) kimdir?

Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi Sevgili Geçmiş’in hikayesi kadar oyuncuları da dikkat çekiyor.

Taha Güven
25 Ekim 2019 - 17:02
Yeni Bölüm

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in kadrosu da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Sevgili Geçmiş Çilem Doğan kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar..

Sevgili Geçmiş Çilem Doğan Kimdir?

Kız kardeşler arasında en küçüğüdür. Azra ile beraber büyümüştür ve hep Azra tarafından korunup kollanmıştır. Yetim olarak büyümesi onun en büyük silahıdır; o bir yetimdir ve hayattaki tüm iyi şeyleri o hak etmektedir. Çilem, göründüğü saf kızın arkasına gizlenmeyi iyi bilir. Belki bunu bilerek yapmaz ama böyle yaşamaya alışmıştır. Yüzündeki masum keder de bunu her zaman desteklemiştir.

19-10/03/-3o-s-kzhlkuaz1maedtpvq.jpg

Sevgili Geçmiş dizisinde Çilem Doğan karakterini Elifcan Ongurlar canlandırmaktadır.

Elifcan Ongurlar kimdir?

Kiralık Aşk dizisine Fikret Galo karakteri ile sonradan dahil olan oyuncu Elifcan Ongurlar daha önce Ateşin Düştüğü Yer isimli Sinema filminde Ayşe, Kayıp Şehir dizisinde Seher ve Kara Ekmek dizisinde Mine karakterlerini canlandırmıştır. İstanbul Beykent Üniversitesinde oyunculuk eğitimini sürdüren 1993 doğumlu güzel oyuncu Elifcan Ongurlar İzmir’de dünyaya gelmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin