Merve Mutlu
25 Ekim 2019 - 17:44
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Ece Uslu, Emre Kınay, Özge Özacar, Melis Sezen ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Sevgili Geçmiş dizisinin nerede çekildiği de merak edilenler arasında.

19-10/18/izmir-urla.png

Birbirinden habersizce yaşayan ve yıllar sonra kimden geldiği belirsiz 3 ayrı mektupla birnirlerinden haberdar olan 3 kardeşin, içlerinden birinin düğününde ilk kez bir araya gelmeleri ve geçmişleri ile gelecekleri arasında büyük bir yolculuğun izleyiciye aktarılacağı dizi, Güneşli Bahçe Kasabası'nda çekiliyor. 

19-10/18/urla.png

Çevrenin doğal güzelliklerinin de dikkat çektiği dizinin çekildiği kasaba ise İzmir'in Urla bölgesinde yer alıyor. Kuşçular Köyü'nde yapılan çekimlerde köyün yeşil doğası, üzüm bağları ve rüzgar santralleri de büyük dikkat çekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin