Batwoman 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Süper kahraman dizisi Batwoman'ın yeni bölümünde neler olacak? Batwoman 1. sezon 4. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

The CW kanalının yine bir DC Comics karakterinden ilham alan yeni dizisi "Batwoman" geçtiğimiz hafta sonu sezonun üçüncü bölümü "Down Down Down" ile ekranlara geldi.

BATWOMAN 1. SEZON 3 . BÖLÜMDE NELER OLDU?

Batwoman'ın hikayesi; Gotham sokaklarına Batwoman kimliğiyle çok iyi eğitilmiş bir sokak dövüşçüsü olarak adım atan ve her geçen gün artan suç olaylarının önüne geçmek isteyen Kate Kane karakterini merkezine alıyor. Kate şehir için umudun sembolü olurken bir yandan da kendi sorunlarının üstesinden gelmeyi başarmalıdır.

Yayınlanan son bölümde; şehir, Batman olduğunu düşündüğü kahramanın yeni ziyaretini sabırsızlıkla beklemektedir. Alice sırrıyla Kate'i kışkırtmaya devam ederken aynı zamanda Jacob ve Catherine'e kendisini hatırlatır. Kate, yaşamı boyunca düşlediği Bruce Wayne'den daha varlık olma hayalini sonunda gerçekleştiren kuzeninin çocukluk arkadaşı Tommy Elliot tarafından ziyaret edilir. Ancak Elliot'un Wayne ile ilgili gizli bir planı vardır.

Mary, Sophie'nin kendisini korumak için görevlendirilmesiyle beklenmedik bir arkadaş edinir. Luke ve Kate, Batman'in silah deposundan değerli bir silahın kim tarafından alınmış olabileceğini ortaya çıkarmak için birlikte çalışırlar. Batwoman yeni bir düşmanla karşı karşıya kalırken, Kate önemli bir tercih yapmak zorunda olduğunu anlar: Yeni rolünden uzaklaşmak ya da Gotham'ın yeni umudu olmayı benimsemek.

19-10/25/batwoman-1x04-foto1.jpg

BATWOMAN 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Dermott Downs'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.22 milyon izleyici rakamlarıyla bir önceki bölümüne göre biraz izleyici kaybı yaşadı. Ancak mevcut rakamlar şimdilik yeterli düzeyde.

BATWOMAN 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Batwoman, Nancy Kiu & Denise Harkavy'nin senaryosunu kaleme alıp, Holly Dale'in (Reign, Timeless) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Who Are You?" ile 27 Ekim 2019 Pazar akşamı The CW ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-10/25/batwoman-1x04-foto2.jpg

BATWOMAN 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Yeni bir kötü, mücevher hırsızı olarak bilinen Magpie (Rachel Matthews) şehirde ortaya çıkar.

Catherine (Elizabeth Anweis), Kane ailesinden her zaman bir adım önde görünen Alice (Rachel Skarsten) ile rahatsız edici bir karşılaşma yaşar.

Batwoman, bir iyilik istemek için Mary'i (Nicole Kang) ziyaret eder.

Bu arada, Jacob (Dougray Scott) ve Sophie (Meagan Tandy) tutsakların peşinde kimin olduğunu bulmaya çalışır.

Luke (Camrus Johnson), Batwoman'ın silah cephaneliğini düzenlemeye devam ederken ikili istenmeyen ziyaretçinin izini sürer ve parlak nesneleri kapmaktan daha kötü niyetli planlara sahip olduğunu keşfeder.

BATWOMAN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-10/25/batwoman-1x04-foto3.jpg

19-10/25/batwoman-1x04-foto4.jpg

19-10/25/batwoman-1x04-foto5.jpg

19-10/25/batwoman-1x04-foto6-1572022284.jpg

"Batwoman" (The CW) 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin