Güvercin dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

İzleyici ile buluşmaya hazırlanan Güvercin dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
28 Ekim 2019 - 00:29
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Kahraman Yıldır, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu ve Enver Akbaş gibi sevilen isimleri bir araya getiren Güvercin adlı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

19-10/28/zeugma.png

Zeugma’nın gizemli "Çingene Kızı" hikayesinden uyarlanan ve Zülüf (Almila Ada) ve Kenan (Mehmet Ali Nuroğlu) aşkı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan dizinin çekimleri devam ediyor. Tanıtım için hazırlanan video ise ilgi çekiyor. 

19-10/28/ey-ask.png

Yayınlanan tanıtımında: Zeugma, beyaz güvercin gibi metaforlar kullanılan dizide, beyaz bir güvercinin olduğu kuyunun dibinde Zeugma işlemesi yer alırken, "Ey aşk... Kalbimi gömdüm o kuyuya! Çalma kapılarımı" sözleri dikkat çekiyor.

İşte ilk tanıtım!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin