Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın yeni dizisi Ferhat ile Şirin'in çekimleri başladı!

Başarılı isimleri bir araya getiren dizi projesinin çekimleri başladı.

Merve Mutlu
28 Ekim 2019 - 09:41
Yeni Bölüm

Başrolünde en son Söz dizisinde canlandırdığı asker karakteri ile gönülleri fetheden Tolga Sarıtaş ile başarılı ve güzel oyuncu Leyla Tanlar'ın rol alacağı Ferhat ile Şirin dizisi nihayet sete çıktı. 

19-10/25/tolag-sa.png

Uzun süredir ekranlarda olmayan ve senaryoları titizlikle değerlendiren başarılı oyuncu Cansu Dere'nin de içinde olmayı kabul ettiği proje, O3 Medya ile Artistanbul ortak yapımı olacak. senaryosunu Savaş Korkmaz ile Gizem Kaboğlu'nun yazdığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu dizi Fox ekranları için çekilmeye başladı. İstanbul'da çekilen dizinin başrolleri ilk kez kamera karşısına geçerek poz verdiler. 

19-10/25/irin-e.png

Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Emel Çölgeçen, Işıl Yücesoy ve Şehsuvar Aktaş'ın da kadrosunda olduğu dizi modern bir Ferhat ile Şirin uyarlaması olarak aşkın acısını, sevincini, ihaneti ve tutkuyu, intikam ve nefreti bir arada sunacak bir dram dizisi olacak. 

19-10/25/ferhat-ile-sirin-1572008171.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin