Sevgili Geçmiş 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in 2. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
28 Ekim 2019 - 10:05
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Özge Özacar, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Burak Çelik, Seçkin Özdemir, Elif Ongurlar'ın yer aldığı Sevgili Geçmiş dizisinin ilk bölümü, cuma akşamı izleyici karşısına çıktı. 

19-10/28/sevgili-gecmis.jpg

Farklı hikayesi ve sevilen oyuncu kadrosu ile ilk bölümden izleyiciyi yakalayan dizinin merakla beklenen ikinci bölümünden de ilk tanıtım ve ön izleme yayınlandı. 

Birbirinden farklı hayat yaşayan ve birbirlerinden haberdar olmayan 3 kardeşin, yıllar sonra gizemli mektuplar ile kardeşlerinden haberdar olmalarını ve bir araya geldikleri düğünde bir günaha ortak olmalarını konu eden dizi, izleyicilerde merak uyandırdı. 

Sevgili Geçmiş 1. bölümde neler oldu?

19-10/28/sevgili-gecmis-1.jpg

1. bölümde: birbirlerinden habersiz olan 3 kız kardeş aldıkları gizemli mektuplar ile birbirlerinden haberdar oldular ve içlerinden birinin düğünü için Güneşli Kasabası'na gittiler. Ancak beklenmedik olaylar onların arasında yeni bir sır oluşmasına neden oldu. 

Sevgili Geçmiş 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19-10/28/sevgili-g--2.jpg

Diziyi izleme listesine ekleyen diziseverlerin "Sevgili Geçmiş 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusu olumlu yanıt buldu. Yayınlanan tanıtımın merak ve heyecanı daha da artırdığı 2. bölüm, cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak. 

Yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin