Prodigal Son 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Michael Sheen ve Tom Payne'li Prodigal Son'un yeni bölümünde neler olacak? Prodigal Son 1. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Fox kanalının 2019-20 yayın sezonu için hazırladığı dizilerden "Prodigal Son" geçtiğimiz hafta sezonun beşinci bölümü "The Trip" ile ekranlardaydı.

PRODIGAL SON 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; katillerin nasıl düşündüğünü, zihinlerinin nasıl çalıştığını anlayabilme gibi özel bir yeteneğe sahip olan Malcolm Bright ve 1990'lı yıllarda bilinen en az 23 kişiyi öldürmüş cerrah lakaplı meşhur bir seri katil olan babası Dr. Martin Whitly arasındaki ilişkiye odaklanan dizinin yayınlanan son bölümünde; Malcolm, kutudaki kız gizemini çözmek için zihninin derinliklerini kurcalamaya devam ederken; artan uykusuzluk ve gece karabasanları gerçek yaşamını daha da bulanık hale getirmektedir. New York Polis Departmanı, uyuşturucu karteliyle bağlantılı olduğunu düşündüğü bir cinayeti araştırdığında, Malcolm, Dani'nin geçmişiyle ilgili kendilerini bir araya getiren bir sırrı keşfeder.

PRODIGAL SON 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.34 milyon izleyici rakamlarını elde ederken başarılı reyting grafiğini sürdürdü.

Prodigal Son'ın ilk sezonu 22 bölümden oluşuyor.

19-12/31/prodigal-son-1x06-foto2.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Prodigal Son, sezonun altıncı bölümü "All Souls and Sadists" ile 28 Ekim 2019 Pazartesi akşamı Fox ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

PRODIGAL SON 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Küçükken Martin ile çekildiği fotoğrafı bulan Malcolm, bastırdığı çocukluk anılarına odaklanmak durumunda kalır. Jessica ve Malcolm, Ainsley'i Cerrah'la görüşme fikrinden vaz geçirmelidir.

Oyuncu kadrosu: Tom Payne (Malcolm Bright); Michael Sheen (Dr. Martin Whitly); Bellamy Young (Jessica Whitly); Lou Diamond Phillips (Gil Arroyo); Aurora Perrineau (Dani Powell); Frank Harts (JT Tarmel); Halston Sage (Ainsley Whitly); Keiko Agena (Edrisa Guilfoyle).

"Prodigal Son" (Fox) 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin