Bluff City Law 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Jimmy Smits ve Caitlin McGee'li hukuk dizisi Bluff City Law'ın yeni bölümünde neler olacak? Bluff City Law 1. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

NBC kanalının 2019-20 yayın sezonu için hazırladığı dizilerden "Bluff City Law" geçtiğimiz hafta "When the Levee Breaks" isimli bölümle ekranlardaydı.

BLUFF CITY LAW 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başrollerinde Jimmy Smits ve Caitlin McGee'yi bulunduran Bluff City Law'ın hikayesi; seçkin bir Memphis firmasında çalışan ve sivil hak-yükümlülüklere ilişkin davalarda uzmanlaşmış bir grup avukatı merkezine alıyor. Efsanevi savunma avukatı Elijah Strait ve arasının bozuk olduğu zeki kızı Sydney Strait tarafından yönetilen ekip, bir yandan lehine çevrilmesi oldukça güç görünen davaları ele alırken, bir yandan da kendi karmaşık ilişkileriyle uğraşmak durumundadır.

Sezonun beşinci bölümünde; Elijah ve Sydney kasabasını sel basan 12 yaşındaki bir kıza davasında yardım eder. Della ise bir Blues sanatçısına şarkısının telifini almasında yardımcı olur.

BLUFF CITY 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Andy Wolk'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 3.50 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

20-01/01/bluff-city-law-1x06-foto.jpg

BLUFF CITY LAW 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Bluff City Law, Lisa Morales'in senaryosunu kaleme alıp, Matthew Penn'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "The-All American" ile 28 Ekim 2019 Pazartesi akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

BLUFF CITY LAW 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Yeni bölümde; Sydney ve Elijah ölmekte olan eski üniversite futbol yıldızı için iki farklı davayı ele alır. Della'ya ise LGBTQ topluluğu tarafından ödül verilir.

"Bluff City Law" (NBC) 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin