Bob Hearts Abishola 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Chuck Lorre imzalı komedi dizisi Bob Hearts Abishola'nın yeni bölümünde neler olacak? Bob Hearts Abishola 1. sezon 6. bölüm konusu ve fragmanı...

CBS kanalının Chuck Lorre imzasıyla dikkat çeken yeni komedi dizisi "Bob Hearts Abishola" geçtiğimiz hafta sezonun beşinci bölümü "Whacking the Mole" ile ekranlardaydı.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Billy Gardell (Mike & Molly) ve Folake Olowofoyeku'nun başrolleri paylaştığı Bob Hearts Abishola'nın hikayesi; beklenmedik bir kalp krizi geçiren, ailece çorap şirketi işleten Detroit'li orta yaşlı iş adamı Bob'un, kardiyoloji biriminde kendisiyle ilgilenen Nijeryalı göçmen hemşire Abishola'ya aşık olması ve onu kazanmaya çalışmasına odaklanıyor. Abishola'nın ilk baştaki ilgisizliği ve geçmişlerindeki büyük farklılıklardan dolayı cesareti kırılmayan Bob, süper koruyucu akrabaları ile küçük bir apartman dairesinde yaşayan Abishola'nın kalbini her şeye rağmen kazanmaya kararlıdır.

Yayınlanan son bölümde; Abishola, Bob ile ilgili romantik bir rüya gördükten sonra ona karşı olan duygularını bastırmaya çalışır ve bunun etkilerini görür.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Beth McCarthy-Miller'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.27 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

20-01/01/bob-hearts-abishola.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Bob Hearts Abishola, Beth McCarthy-Miller'ın (Brooklyn Nine-Nine, Unbreakable Kimmy Schmidt) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "Ralph Lauren and Fish" ile 28 Ekim 2019 Pazartesi akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Bob ve Abishola sonunda yemeğe çıkarlar ancak her şey istendiği gibi gitmez.

Oyuncu kadrosu: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina), Vernee Watson (Gloria), Shola Adewusi (Teyze Olu), Barry Shabaka Henley (Amca Tunde), Travis Wolfe, Jr. (Dele), Gina Yashere (Kemi).

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin