All Rise 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Simone Missick'in başrolünde yer aldığı hukuk draması All Rise'ın yeni bölümünde neler olacak? All Rise 1. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

CBS kanalının Simone Missick'in başrolünde yer aldığı hukuk draması "All Rise" geçtiğimiz hafta "Devotees in the Courthouse of Love" isimli bölümle ekranlardaydı.

ALL RISE 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Greg Spottiswood'un yaratıcısı olduğu; kusurlu hukuk sistemi içinde Los Angeles halkına adalet getirmek için mübaşir, katip ve polislerle çalışan yargıçların, savcıların ve kamu avukatlarının kaotik, umutlu ve bazen absürtleşen hayatlarına odaklanan bir hukuk draması olarak tanımlanan All Rise'ın hikayesi; yeni atanan hakim Lola Carmichael karakterine odaklanıyor. Saygın ve etkileyici bir bölge savcısı vekili olan Lola kısa sürede sınırları zorlamaya ve bir hakimin ne olabileceği beklentilerine meydan okumaya başlar.

Sezonun beşinci bölümünde; adliyede organize edilen düğün gününde Lola ilk nikahını kıyar. Emily ve Lola bir davada anayasa kanunları ile ilahi gücün kanunları arasında kalır.

ALL RISE 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Michael M. Robin'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.44 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

20-01/02/all-rise-1x06.jpg

ALL RISE 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

All Rise, Conway Preston'un senaryosunu kaleme alıp, Stacey K. Black'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "Fool for Liv" ile 28 Ekim 2019 Pazartesi akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

ALL RISE 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Lola bir yıldızın öldürülmesinin ardından şöhret düşkünü bir asistan ve sirke dönen mahkeme salonuyla uğraşır. Paparaziler peşine düşünce ise huzuru Sherri'nin evinde bulur.

Oyuncu kadrosu: Simone Missick (Lola Carmichael), Wilson Bethel (Mark Callan), Marg Helgenberger (Lisa Benner), Jessica Camacho (Emily Lopez), J. Alex Brinson (Luke Watkins), Lindsay Mendez (Sara Castillo), Ruthie Ann Miles (Sherri Kansky).

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin