Bluff City Law 1. sezon kaç bölüm sürecek?

NBC'nin hukuk türündeki dizisi Bluff City Law'ın birinci sezonu kaç bölüm sürecek?

Dean Georgaris (The Brave) ve Michael Aguilar ikilisinin yaratıcısı olduğu NBC'nin hukuk draması "Bluff City Law" 23 Eylül 2019 Pazartesi akşamı ekran serüvenine başladı.

BLUFF CITY LAW 1. SEZON 10 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Başrollerinde Jimmy Smits ve Caitlin McGee'yi bulunduran dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

"BLUFF CITY LAW" KONUSU

Karakter odaklı bir hukuk dizisi olarak nitelendirilen Bluff City Law'ın hikayesi; seçkin bir Memphis firmasında çalışan ve sivil hak-yükümlülüklere ilişkin davalarda uzmanlaşmış bir grup avukatı merkezine alıyor.

Efsanevi savunma avukatı Elijah Strait (Smits) ve zeki kızı Sydney Strait (Caitlin McGee) tarafından yönetilen ekip, bir yandan lehine çevrilmesi oldukça güç görünen davaları ele alırken, bir yandan da kendi karmaşık ilişkileriyle uğraşmak durumundadır.

20-01/02/bluff-city-law.jpg

BLUFF CITY LAW OYUNCU KADROSU

Jimmy Smits (Elijah Strait) ve Caitlin McGee (Sydney Strait) dışında dizinin oyuncu kadrosunda Barry Sloane (Jake Reilly), Michael Luwoye (Anthony Little), Stony Blyden (Emerson), Jayne Atkinson (Della Bedford), MaameYaa Boafo (Briana Logan), Mo Gallini (Edgar Soriano) gibi isimler yer alıyor.

Universal Television & David Janollari Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Dean Georgaris, Michael Aguilar, David Janollari'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin