Sevgili Geçmiş Cahide Esen Karalar (Ece Uslu) kimdir?

Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi Sevgili Geçmiş’in hikayesi kadar oyuncuları da dikkat çekiyor.


25 Ekim 2019 - 13:21
Yeni Bölüm

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in kadrosu da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Sevgili Geçmiş Cahide kimdir? Gerçek adı nedir ? İşte tüm detaylar.. 

Sevgili Geçmiş Cahide kimdir?

Cahide’nin güzel giden hayatı bir anda kocasının ölümüyle yerle bir olur. Cahide, cinayetin üzerine kalması sonucu tutuklanır. Bunların olduğu sırada biri üç, diğer, iki yaşında, sonuncusu ise henüz altı aylık üç kızı vardır. 24 yıl cezaya mahkum edilen Cahide’nin hayatı bitmiştir ve çocuklarının yetimhaneye verilmesini ister cezaevinde büyümelerini istemez.

Sevgili Geçmiş dizisinde Cahide karakterini Ece Uslu canlandırmaktadır. 

Ece Uslu kimdir?

9 Eylül 1974 doğumlu olan oyuncu, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bale ve müzik eğitimi aldı. Lise yıllarında iki sene boyunca Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na devam etti. 1988 yılında annesi ile İstanbul'a yerleşti. Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde okul yıllarını geçirirken aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu'nda bir sene boyunca oyuncu olarak çalıştı. Yine aynı dönemlerde Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına'na bağlı olarak beş sene boyunca fotomodellik ve reklam oyunculuğu yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin