Sevgili Geçmiş Cemal Karalar (Emre Kınay) kimdir?

Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi Sevgili Geçmiş’in hikayesi kadar oyuncuları da dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
03 Ekim 2019 - 15:26
Yeni Bölüm

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in kadrosu da hikayesi kadar dikkat çekiyor. Sevgili Geçmiş Cemal kimdir? Gerçek adı nedir ? İşte tüm detaylar..

Sevgili Geçmiş Cemal Karalar Kimdir?

Çilem, İpek ve Deren’in amcası olarak kuralcı ve sistemli bir karakterdedir. Oyun kurmayı iyi bilen, isteklerinin yapılmasını isteyen bir kişidir. Gücü kullanmayı, insanları yönetmeyi sever. Cahide’yi ne olursa olsun elde edip hayalini kurduğu mutlu aileye kavuşacaktır ama zorla ama güzellikle…

19-10/03/-_ee1v0elg0-8yf0ztbl1eg.jpg

Sevgili Geçmiş dizisinde Cemal Karalar karakterini Emre Kınay canlandırmaktadır.

Emre Kınay kimdir?

19-10/25/kinay.png

5 Mart 1970 doğumludur. Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda görev yapan sanatçı, çeşitli sinema filmi ve tv dizilerinde de rol alıyor. Kurucusu olduğu Duru Tiyatro topluluğunda halen oyunlar sergilemekte ve dizi filmlerde oynamaktadır. Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Erkan Ağa Karakteri ile tanındı.Üç kız çocuğu babasını oynadığı ve başrolünü İclal Aydın ile paylaştığı İki Aile dizisi ile daha geniş çevrede tanınmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin