Ünlü dizi Dr. House'un uyarlamasında Timuçin Esen mi oynayacak?

Dünyaca ünlü dizinin Türkiye uyarlamasında başrolü kim oynayacak?

Merve Mutlu
03 Ekim 2019 - 15:20
Magazin

Medikal drama tarzının en başarılı örneklerinden biri olan ve 2004 ile 2012 yılları arasında 8 sezon olarak yayınlanan Amerikan dizisi Dr. House'un Türkiye uyarlaması için hazırlıklar devam ediyor. 

19-10/03/dr-house.png

Dizinin ana karakteri olan Dr. House'un, Eğitim Hastanesi'nin teşhis ekibinin başında olduğu ve ekibiyle birlikte başından geçenlerin konu edildiğin bir dizi olarak karşımıza çıkmış ve büyük beğeni toplamıştı. Finalinin ardından izlenmeye devam eden dizinin uyarlaması için, Türkiye'den Taylan Biraderler kolları sıvadı. 

"Herkes yalan söyler" mottosundan hareket eden ve bu zekice stratejisi sayesinde gözünden hiçbir ayrıntı kaçmayan zeki doktorun etrafında dönen dizinin Türkiye uyarlaması olacağı haberi, orijinalinin Türkiye izleyicileri tarafından daha baştan eleştiri alsa da hazırlıklar devam ediyor.

Dr. House'u kim canlandıracak?

Dizinin kilit karakteri olan Dr. House'u kimin canlandıracağı en büyük soru işareti olan uyarlama için; Nejat İşler, Halit Ergenç, Ozan Güven ve Erdal Beşikçioğlu'nun adı geçiyordu. Birbirinden başarılı bu aktörlerin ardından bir isim daha ortaya atıldı. 

19-10/03/dr-house-u-kim-canlandiracak.png

Bir dizi sayfasının iddiasına göre: Dr. House uyarlaması için prensipte anlaşılan isim Timuçin Esen oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin