Sevgili Geçmiş dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Star TV ekranları için hazırlanan Sevgili Geçmiş'ten ilk tanıtım geldi.


30 Eylül 2019 - 14:09
Yeni Bölüm

Emre Kınay ve Ece Uslu 'yu yıllar sonra yeniden aynı kadroda buluşturan dizi Sevgili Geçmiş'ten beklenen ilk tanıtım nihayet yayınlandı. 

 

Kadrosunda: Yasak Elma dizisinde Zeynep karakteri ile kendini sevdiren Sevda Erginci, ekran ömrü kısa süren Leke dizisinde başrolde yer alan Melis Sezen ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile tanınmaya başlayan Özge Özacar'ın birbirinden farklı ve güzel 3 kardeşi canlandırmak üzere bir araya geldiği: Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk ve Burak Çelik gibi isimlerin de dahil olduğu dizi daha başlamadan ilgi çekti. 

Farklı ve ilgi çeken hikayesi ve birbirinden başarılı oyuncuları ile ekran macerasına başlamak için gün sayan dizinin tanıtımı da merak uyandırdı. İşte o tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin