Sevgili Geçmiş dizisine Çiçek Acar da dahil oldu!

Yeni sezonun iddialı dizi projelerinden biri olan Sevgili Geçmiş'in oyuncu kadrosuna katılan yeni isim belli oldu.

Merve Mutlu
21 Ağustos 2019 - 16:00
Yeni Bölüm

Süreç film imzası ile Star TV ekranlarında Sevgili Geçmiş adında yeni bir dizi projesinin hazırlıklarının devam ettiği müjdesini sizlerle paylaşmış ve daha önce Ölümüne Sevdalar dizisinde de birlikte rol alan Ece Uslu ve Emre Kınay'ın yeniden bu projede bir araya geleceklerini duyurmuştuk. Merakla beklenen diziden yeni gelişmeler paylaşıldı.. 

19-08/21/sevgili-gecmis.jpg

Son olarak Fox Tv'de yayınlanan Vurgun adlı dizide rol alan Emre Kınay ile en son Karagül dizisinde izlediğimiz Ece Uslu'nun başrolde buluşacağı dizinin oyuncu kadrosunda olan diğer isimlerden birinin de Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile büyük bir hayran kitlesi kazanan Sevda Erginci konuşuluyor. 

Çiçek Acar Sevgili Geçmiş dizisinde!

19-08/21/icek-acar.png

İspinozlar adlı dizi ile televizyon oyunculuğuna başlayan ve daha sonra Hatasız Kul Olmaz ve Cennetin Gözyaşları dizileri ile devam eden oyuncu Çiçek Acar, Sevgili Geçmiş dizisinin yeni oyuncusu oldu. Acar dizide Gülistan karakterine hayat verecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin