Tolgahan Sayışman'ın Şampiyon dizisinden yeni bir tanıtım daha geldi! Deniz Durmaz da kadroda!

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon'un yeni tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
21 Ağustos 2019 - 15:28
Yeni Bölüm

Başrolünde Tolgahan Sayışman'ın rol aldığı, TRT1 ekranlarında yeni sezonun iddialı dizi projeleri arasına gireceğinin sinyalini çok önceden veren Şampiyon dizisinden bir tanıtım daha geldi. 

19-08/21/kafkas.png

Kadrosunda Tolgahan Sayışman'ın yanısıra Gülperi dizisinde dikkat çeken çocuk oyuncu Emir Özyakışır, Çukur dizisinin güzel oyuncularından olan İlayda Alişan, usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ümit Erdim ve Erkan Avcı gibi isimler bir araya geliyor. 

Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çeken hikayesi ile çok yakında TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan diziden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

Şampiyon dizisine yeni bir isim daha katıldı!

19-08/21/deniz-durma-z.jpg

Merakla beklenen ve tanıtımları ile ilgi çeken dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Daha önce Karagül dizisinde Nazlı karakterini canlandıran ve Angelina Jolie'ye benzerliği ile konuşulan Deniz Özlem Durmaz oldu. Durmaz, Şampiyon dizisinde Eylül karakterini canlandıracak. Kafkas lakaplı eski boksör olan Fırat'ın hastalık nedeniyle vefat eden eski eşine hayat verecek. 

Şampiyon dizisi yeni tanıtım:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin