Vuslat yeni sezon çekimleri başladı!

İlgi çekici konusu ile beğeni kazanan Vuslat dizisinin 2. sezon çekimleri için sete çıkıldı!

Nurşah
21 Ağustos 2019 - 14:34
Gündem

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve kısa sürede kendisine geniş bir izleyici kitlesi yaratmayı başaran Vuslat dizisinin yeni sezon çekimleri bugün itibarıyla başladı!

19-08/21/vuslat-dizisinin-2-sezon-cekimleri-basladi.jpg

Vuslat dizisinin yeni sezon çekimleri başladı!

Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı ve Ümit Kantarcılar gibi sevilen isimlerin yer aldığı Vuslat dizisi geçtiğimiz sezon ortasında yayın hayatına başlamasına rağmen oldukça farklı konusu ile izleyiciden beğeni kazandı. Mayıs sonunda sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda eden Vuslat yeni sezon hazırlıklarına en sonunda başladı...

19-08/21/vuslat-yeni-sezon-cekimleri-basladi.jpg

Dizide Tekin Sarp Gönenç karakterini canlandıran Mehmet Emin Kadıhan ise sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı hikaye ile Vuslat dizisinin yeni sezon çekimlerinin başladığını takipçilerine duyurdu. "Vuslat 2. sezon ilk set gününden günaydın" notu ile paylaşılan hikaye, özellikle dizinin izleyicileri tarafından merakla karşılandı. Vuslat, yeni sezonda hikayesine kaldığı yerden TRT 1 ekranlarında devam edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin