Titans 2. sezonda Doctor Light sürprizi!

DC Universe dijital platformunun popüler dizisi Titans'ın 2. sezonuna Doctor Light geliyor. Titans 2. sezona doğru son gelişmeler...

Volkan Küçükel
21 Ağustos 2019 - 14:33
Kültür Sanat

DC Universe yayın platformunun amiral gemisi konumundaki dizisi "Titans"ın 2. sezonu yaklaşırken yeni sezona dair oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

MICHAEL MOSLEY "DR. LIGHT"I CANLANDIRACAK

Michael Mosley (Ozark, Seven Seconds), Titans'ın yeni sezonunda Doctor Light karakteriyle karşımızda olacak.

19-08/21/titans-2-sezon.jpg

DOCTOR LIGHT KİMDİR? SÜPER GÜCÜ NEDİR?

Dr. Arthur Light olarak da bilinen karakter eski bir fizikçi olup etrafındaki ışığı kontrol edebilme yetisine sahiptir. Dr. Arthur Light bu özellikleriyle zeki ve oldukça güçlü bir düşmana dönüşmüştür.

Çizgi romanlarda ilk olarak Justice League of America'nın 12. sayısında yer alan suça bulaşmış bilim adamı şimdiye kadar çeşitli şekillerde tasvir edilmiştir.

Doctor Light böylelikle Titans'ın yeni sezonunda Esai Morales'in hayat vereceği Deathstroke'in ardından bir başka kötü karakter olarak hikayeye dahil oldu.

19-08/21/dr-light.jpg

Karaktere hayat verecek 41 yaşındaki Mosley yakın geçmişte Netflix'in suç draması Ozark'ta Mason Young karakteriyle boy gösterdi. Bir başka Netflix dizisi Seven Secons'ta Emmy ödüllü Regina King ile birlikte başrolleri paylaşan aktör yakın gelecekte ise Fox'un yeni dizisi neXT'te karşımıza çıkacak.

İkinci sezonu 06 Eylül Cuma günü başlayacak Titans'ta eski ortağı Batman ile yollarını ayıran Dick Grayson'ın bir akıl hocasına fazlasıyla ihtiyaç duyan bir grup sorunlu genç kahraman ile karşılaşması sonrası gelişen olayları izleyiciye aktarıyor. Dizide Dick Grayson'ın (Brenton Thwaites) başını çektiği ve Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft), Beast Boy (Ryan Potter) gibi karakterlerden oluşan takımın içlerindeki şeytanlarla savaşmak ve gezegeni kötülükten korumak için güçlerini birleştirmesiyle gelişen heyecan verici ve bol aksiyonlu kahramanlık hikayelerini izliyoruz.

TITANS YENİ SEZONUN YENİ KARAKTERLERİ

Iain Glen (Game of Thrones) "Bruce Wayne", Joshua Orpin "Superboy", Chelsea Zhang "Ravager", Drew Van Acker "Aqualad", Chella Man "Jericho", Genevieve Angelson "Eve Watson" ve Natalie Gumede'nin "Mercy Graves" karakterleriyle dahil oldukları ikinci sezonun açılış bölümünün yönetmen koltuğunda John Fawcett oturuyor.

"Titans" (DC Universe) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin