Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosunda değişiklik!

Ekranların yeni dizisi Sevgili Geçmiş'te büyük bir değişiklik yaşanıyor.

Merve Mutlu
25 Kasım 2019 - 12:11
Yeni Bölüm

Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Özge Özacar, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Burak Çelik, Seçkin Özdemir, Elif Ongurlar gibi başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Star TV'nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı. 

19-11/25/sevgili-gecmis.png

Farklı hayatlar yaşayan ve birbirlerinden haberdar olmayan 3 kardeşin, birgün aldıkları bir mektup ile birbirlerini bulmalarını ve beraber işledikleri bir suçun ardından mektupların gizemini çözmek için bir arada kalırken yaşadıklarını konu alan dizi, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Sevgili Geçmiş'in kadrosunda değişiklik oldu!

19-11/25/sevgili-gecmisin-kadrosunda-buyuk-degisiklik.jpg

Henüz 4 bölümü yayınlanan ve 5. bölüm fragmanları ile de merak uyandıran dizinin senaryosunu Funda Alp yazıyordu. Aydın Bulut yönetmenliğindeki dizinin senaryosunu devralan isim Gül Abus Semerci oldu. Bundan sonraki süreçte dizinin kurgusunun nasıl işleyeceği merak ediliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin