resim yok
25 Eylül 2011 - 00:00

 

Ekranların beğenilen dizisinin setinde olay çıktı. Yapımcı da oyuncular da şokta! Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Leyla ile Mecnun dizisindeki Leyla'yı rol arkadaşı Ushan Çakır dövdü. Genç oyuncu Ezgi Asaroğlu darp raporu aldı.
 
Leyla rolünü canlandıran Ezgi Asaroğlu'nu Mecnun'un can düşmanı zengin ve şımarık çocuk Arda rolünü canlandıran Ushan Çakır dövdü. İddiaya göre olay şöyle gelişti:
 
KAFASINI KALDIRIMA ÇARPTI
 
Ushan Çakır ve Ezgi Asaroğlu sette tartışmaya başladı. Bir anda ushan Çakır, Ezgi Asaroğlu'nun gırtlağını sıktı ve saçlarından sürükledi.
 
Olaya şahit olanların anlattığına göre UshanÇakır , güzel oyuncunun gırtlağını sıkarken Ezgi Asaroğlu nefes alamadı ve dili dışarı çıktı. Bu arada yaşanan arbadede genç kadın kaldırıma kafasını çarptı. Korkunç olayın ardından Ezgi Asaroğlu'nun darp raporu aldığı da belirtildi.
 
Oyuncu Ushan Çakır'ın daha önce aynı dizide rol alan Beste Bereket ile aşk yaşadığı öğrenildi. Kavganın da Ezgi Asaroğlu'nun, Beste Bereket'e Çakır hakkında bir şeyler söylemesinden kaynaklandığı iddia edildi.
 
Dizinin yapımcısı Onur Ünlü'nün iki oyuncu arasında yaşananlara ne tepki göstereceği ise merak konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin