Sevilen oyuncu Yusuf Çim, İyi Günde Kötü Günde dizisine konuk oluyor!

Sevilen dizi İyi Günde Kötü Günde'nin kadrosuna konuk geliyor.


23 Eylül 2020 - 15:17
Gündem

Başrollerini Yasemin Allen, Elçin Sangu ve Ozan Dolunay'ın yer alacağı, O3 Medya imzalı yeni dizi İyi Günde Kötü Günde, sevilen oyuncuları ve dikkat çeken hikayesi ile yayın hayatına başladı. Yeni dizi şimdilerde ünlü bir ismi konuk etmeye hazırlanıyor.

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Şenay Gürler, Sinan Albayrak, Hande Yılmaz, Nergis Kumbasar, Derya Alabora, Ali Yağcı,Deniz Işın, Hakan Salınmış ve Tugay Erdoğan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimler bir araya geldi. Yıllar önce Sarp tarafından düğün günü terk edilerek kalbi kırılan Leyla'nın çalıştığı organizasyon şirketinin biricik kızı Melisa'nın düğününü organize ederken müstakbel eşin kendisini terk eden Sarp olduğunu fark etmesi ile başlayan hikaye kimi zaman romantik kimi zamansa eğlenceli sahnelerle izleyici karşısına çıkıyor. 

Sevilen oyuncu Yusuf Çim, İyi Günde Kötü Günde dizisine konuk oluyor!

Oyunculuk kariyeri boyunca: Ezra, Hanım Köylü, İçimdeki Fırtına ve Servet dizilerinde rol alan yakışıklı ve başarılı oyuncu Yusuf Çim, İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosuna konuk oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin