Şevket Çoruh eski eşi Günay Karacaoğlu'yla “Korkma Ben Yanındayım”da bir araya geliyor!

Son olarak Tetikçinin Oğlu dizisiyle ekrana gelen Şevket Çoruh eski karısı Günay Karacaoğlu ile Korkma Ben Yanındayım dizisinde buluşuyor. Peki Korkma Ben Yanındayım dizisi ne zaman yayınlanacak? Korkma Ben Yanındayım dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Korkma Ben Yanındayım dizisinin konusu ne? Korkma Ben Yanındayım dizisinde kimler rol alıyor? Korkma Ben Yanındayım dizisi nerede yayınlanacak? Şevket Çoruh kimdir? Günay Karacaoğlu kimdir?

Volkan Usta
13 Ekim 2023 - 15:40
Kültür Sanat

Ekranın sevilen isimlerinden Şevket Çoruh yeni dizisi “Korkma Ben Yanındayım”da eski eşi Günay Karacaoğlu ile birlikte rol alacak. İşte detaylar!

Üçüncü kez evlenen oyuncu Günay Karacaoğlu'na eski eşi Şevket Çoruh'tan  mesaj - Son Dakika Magazin Haberleri | N-Life

“Tetikçinin Oğlu” dizisinin ardından dizi tekliflerini de değerlendirmeye başlayan Şevket Çoruh sonunda kararını verdi. “Korkma Ben Yanındayım” projesini kabul eden Çoruh’un eski eşi Günay Karacaoğluyla birlikte rol alması bekleniyor.

Fikret Reyhan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Erkan Birgören’in yazdığı dizide Şevket Çoruh bir deniz feneri bekçisi olan Nihat’a, Günay Karacaoğlu da kızı İnci’nin okulunda çalışan Seher’e hayat verecek. Gökçe Güneş Doğruöz ise dizide “İnci” karakterini canlandıracak.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin