Sex Education 2. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Netflix'in Sex Education dizisi yeni sezonuyla döndü! Sex Education 2. sezon konusu, oyuncuları, fragmanı ve fotoğrafları...

Netflix'in İngiliz komedi dizisi "Sex Education"ın 2. sezonu başladı!

SEX EDUCATION 2. SEZON DETAYLARI

Dizinin yeni sezonunu oluşturan 8 bölümü 17 Ocak 2020 Cuma günü itibarıyla Netflix arşivindeki yerini aldı.

Platformun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sex Education'ın ikinci sezon bölüm süreleri 49 ila 60 dakika arasında değişiklik gösteriyor.

20-01/17/sex-education-2-sezondan-kare2.jpg

SEX EDUCATION 2. SEZON HİKAYESİ

Yeni sezon hikayesinde Otis'in annesi Jean (Gillian Anderson) ile Ola'nın (Patricia Allison) babası Jakob (Mikael Persbrandt) ilişki yaşarken ikili bu ortamda yeni birlikteliklerini güçlükle sürdürmeye çalışmaktadır. Moordale Lisesi'nde klamidya hastalığı salgını baş gösterirken; Otis bir yandan Maeve (Emma Mackey) ile gergin hale gelen ilişkisini düzeltmeye çalışır.

Sezonun açılış bölümünde Otis'in gizli yeteneğinin mastürbasyon olduğu anlaşılır ancak Ola'ya karşı duyduğu azgın tutkularını dizginlemeyi becerebilecek midir? Ve öğrenciler bir klamidya salgınıyla uğraşmak durumunda kalır.

Asa Butterfield, Gillian Anderson, Connor Swindells, Ncuti Gatwa, Emma Mackey ve Kedar Williams-Stirling gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Sex Education'un yeni sezon kadrosuna George Robinson (Isaac), Sami Outalbali (Rahim) ve Chinenye Ezeudu (Viv) gibi yeni isimler de eklendi.

20-01/17/sex-education-2-sezondan-kare3.jpg

SEX EDUCATION 3. SEZON OLACAK MI?

Dizinin 3. sezonu hakkında henüz Netflix'ten resmi bir açıklama gelmemiş olsa da yakın bir zaman içinde 3. sezonun resmi olarak duyurulması bekleniyor.

"Sex Education" (Netflix) 2. sezon 2. fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin