Better Call Saul 6. sezon olacak mı? Dizinin final tarihi belli oldu!

Breaking Bad'in uzantı dizisi Better Call Saul'un geleceğine ilişkin önemli gelişmeler var! Better Call Saul 6. sezon onayını alırken bu sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı belirtildi. Detaylar...

Efsane dizi Breaking Bad'in öncesini anlatan "Better Call Saul" takipçileri artık dizinin ne zaman sona ereceğini biliyorlar!

BETTER CALL SAUL'UN GELECEĞİ NETLEŞTİ!

Televizyon Eleştirmenler Derneği (TCA) kış basın turu kapsamında gerçekleşen panelde Better Call Saul'un resmi 6. sezon onayını aldığı duyuruldu. Bununla birlikte altıncı sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

BETTER CALL SAUL 6. SEZON DETAYLARI

En iyi drama, erkek oyuncu ve yardımcı erkek oyuncu dallarında Emmy adaylıkları bulunan Sony Pictures Television yapımı dizinin final sezonu 13 bölümden oluşacak. Böylelikle 10'ar bölümden oluşan ilk beş sezonun aksine daha uzun bir sezon izleyiciyi bekliyor olacak!

20-01/17/better-call-saul-twitter.jpg

Final sezonu çekimlerine içinde bulunduğumuz yılın ilerleyen aylarında başlanacak olup bölümler 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

Better Call Saul dizi sorumlusu ve yürütücü yapımcısı Peter Gould gelişme üzerine yaptığı açıklamada "Better Call Saul'un ilk gününden itibaren hayalim kahramanımız Jimmy McGill'in tüm hikayesini anlatmaktı. Şimdi AMC ve Sony bu hayalin gerçek olmasını sağlıyor. Bu yolculuğun gerçekleşmesini mümkün kılan hayranlara ve eleştirmenlere sonsuz minnettarlık duyuyoruz. Gelecek ay altıncı ve final sezonuna çalışmaya başlıyoruz" ifadelerini kullanırken; AMC Networks Entertainment Group & AMC Studios Başkanı Sarah Barnett ise "Televizyon tarihinin en ikonik dizilerinden birinin öncesini aydınlatmak AMC'nin şimdiye almış olduğu en cesur ve riskli kararlardan birisiydi. Ancak Vince Gilligan ve Peter Gould'un yaratıcı dehası sayesinde aynı zamanda en ödüllendirici olanlardan biri oldu. Beş sezon boyunca günümüz televizyon dünyasının en iyi hikaye anlatımı ve en incelikli performanslarından birini sunmaya devam eden Better Call Saul'un olağanüstü yetenekli ekibiyle işbirliği yapmak mutlak bir zevk" şeklinde konuştu.

20-01/17/better-call-saul-dizi.jpg

BETTER CALL SAUL 5. SEZON İÇİN GERİ SAYIM!

Ufak çaplı avukat Jimmy McGill'in ahlak yoksunu "hukuk adamı" Saul Goodman'a dönüşümünü izlediğimiz dizinin 5. sezonunun henüz başlamadığını; sezonun 23 ve 24 Şubat'ta birer gün arayla yayınlanacak "Magic Man" ve "50% Off" isimlerindeki çift bölümle açılacağını hatırlatalım.

Dizinin oyuncu kadrosunda başroldeki Bob Odenkirk'e Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Tony Dalton ve Giancarlo Esposito gibi isimler eşlik ederken; Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz ve Gennifer Hutchison ise projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

"Better Call Saul" (AMC) 5. sezon teaser video:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin