Babil Egemen (Ozan Güven) kimdir?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen Babil'in Egemen'i kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler!

Merve Mutlu
17 Ocak 2020 - 12:01
Yeni Bölüm

belN Connect için hazırlanan ve anlaşmazlık nedeniyle televizyonda yayınlanmasına karar verilen Babil dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekiyor. Babil dizisinde Egemen karakterini canlandıran kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte Egemen hakkında tüm merak edilenler!

Babil Egemen kimdir?

20-01/17/babil-dizisi-egemen-kimdir.jpg

Egemen; eğlenceli, kurnaz, zeki, eğlenceli bir adam. Çocukluğundan beri tek hayali zengin olmak olan Egemen, İrfan'ın neredeyse tamamen zıttı. Elini kirletmek ve insan kullanmaktan çekinmeyen bu adam, İrfan'ın para bulmak için kapısına gelmesi ile bunun bir şans olduğunu düşünür. İkili, paranın peşinde karanlık bir maceraya atılırlar.

Babil dizisinde Egemen karakterini Ozan Güven canlandırmaktadır. 

Ozan Güven kimdir?

20-01/17/babil-egemen-kimdir.jpg

19 Mayıs 1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans bölümünden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuar'ında oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalıştı. İkinci Bahar, Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ve Kerem, Bir İstanbul Masalı ve "Canım Ailem" gibi televizyon dizilerinin yanı sıra G.O.R.A, A.R.O.G ve Yahşi Batı filmlerinde yakın arkadaşı olan Cem Yılmaz'la oynadı. Fi dizisinde canlandırdığı karakterle büyük bir çıkış yapan oyuncu Babil dizisinde Egemen karakterini canlandırmaktadır.  

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin