Seyirci baskısı galip geldi, senaryo değişti! 20. bölüm fragmanında şok gelişme...

Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümü, seyirci baskısıyla son dakika değişime uğradı... Senaryodan hangi sahne kaldırıldı? Yalı Çapkını 20. bölüm fragmanı izle! Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını 19. bölümde neler oldu?

Cuma akşamlarının reyting yıldızı Yalı Çapkını dizisinin, uzun zamandır metres yanlısı olarak ilerlemesine tepki gösteriliyordu... Sonunda bu tepkiler sonuca kavuştu ve dizinin bölüm finali değiştirildi.

23-02/02/2023-02-02-3.png

BOŞANMAK İSTİYOR!

Dizinin son sahnesinde: Ferit’in İfakat’la konuşup boşanmak istediğini ve bu isteğini ailesine iletmesini istediği sahneler yer alıyordu. İzleyicilerin sosyal medya baskısı sonuç verdi ve o sahne son dakika fragmandan çıkarıldı. O sahnenin yerine Seyran’ın (Afra Saraçoğlu), Ferit’in (Mert Ramazan Demir) tüm engellemelerine rağmen yalıyı basıp Pelin’in saçına yapıştığı sahne çekildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin