Şeyma Subaşı Çağatay Ulusoy ile ilişkisi olduğu iddialarına yanıt verdi!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı magazin dünyasına bomba gibi düşerken, gözler ikiliye çevrildi. Haklarında yasak aşk iddiaları çıkan ikiliden Şeyma Subaşı, Çağatay Ulusoy ile ilişkisi olduğu iddialarına cevap verdi. İşte detaylar!

Merve Mutlu
27 Kasım 2018 - 09:20
Magazin

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı magazin dünyasına bomba gibi düşerken, gözler ikiliye çevrildi. Haklarında yasak aşk iddiaları çıkan ikiliden Şeyma Subaşı, Çağatay Ulusoy ile ilişkisi olduğu iddialarına cevap verdi.

26 Kasım 2018'de Acun Ilıcalı ile tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, boşanma davasının ardından işletmeciliğini yaptığı mekana giderek eğlenceli paylaşımlar yapmış, herhangi bir açıklama yapmaması nedeniyle oldukça merak uyandırmıştı.

Adı Çağatay Ulusoy ile aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı, kişisel Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. 

18-11/27/eyma-cagatay.png

Konuyla ilgili olarak, "Çağatay Ulusoy’la olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka taraflara çekilme çabası son derece çirkindir" açıklamasını yaptı. 

Çağatay Ulusoy kimdir?

18-11/27/agatay-ulusoy.jpg

23 Eylül 1990 doğumlu olan başarılı oyuncu, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Avcılar Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü kazandı ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk dersi almaktadır.İlk rolü Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Şu anda yapımını Ay Yapım'ın yaptığı senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç'in yazdığı ve eylül ayında televizyonda yayınlanmaya başlayacak dizisine hazırlanmaktadır. Yeni dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik edecektir.Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır.Başrol oyuncusu Hazal Kaya 'nın Adını Feriha Koydum 'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır. Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur. Ardından Medcezir ve İçerde gibi dizilerle gündeme gelen Çağatay Ulusoy şimdilerde Netflix'in Hakan:Muhafı (The Protector) adlı dizisinde başrol oynayacaktır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin