Şeyma Subaşı THY'den uçak istedi ortalık karıştı!

Magazin dünyasının en çok konuşulanlarıdan Şeyma Subaşı yine gündem oldu.

Merve Mutlu
06 Ocak 2020 - 11:24
Magazin

Acun Ilıcalı ile yaşadığı beraberlik ve daha sonrasında da yaptığı evlilikle magazin dünyasının tanınan isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı, bir kez daha gündem oldu. 

20-01/06/eyma-subasi-kimdir.jpg

Her söylediği sözle ve hareketleri ile gündem olmayı başaran bu kez de havalimanından çektiği ve Türk Hava Yolları'na seslendiği bir video ile gündeme girdi. Sürekli seyahat eden ve bu anları takipçileri ile paylaşan Subaşı, İbiza uçuşu hakkında yaptığı açıklamalarla Fatih Altaylı'nın da gündemine girdi. 

Şeyma Subaşı'nın, "9 saat aktarmalı uçuyoruz. Bu çileden bizi kurtarın lütfen. İstanbul-İbiza uçuşu artık koysanız... Eminiz bu yaz birçok insan bunu bekliyor" sözlerine gönderme yapan Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın, "Şeyma Subaşı, THY’den talepte bulunmuş. 'İbiza’ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, perişan oluyoruz. Lütfen buraya direk uçuş koyun.' THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum. Ancak tam bir 'köy yanar, k… taranır' durumu. Memleket nelerle boğuşuyor, bu kızcağız ne istiyor! E o da haklı tabii… Alışmıştı özel uçaklara. Şimdi aktarma… Zor hayat" ifadelerini kullanması ile Subaşı cevap hakkını kullandı. 

"köy yanar, k… taranır" 

20-01/06/subasi.png

Altaylı'ya yanıt veren Subaşı, "Çok değerli ve başarılı Fatih Altaylı, bugün köşe yazısında beni yazmış. 'Köy yanar, k... taranır' demiş için. Eğer siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve çok başarılıyım. Kendimle gurur duyuyorum. Sanırım sizler için o kadar değerliyim ve beni öyle konumlara koydunuz ki, politikadan konuşmamı, ülkeyi kurtarmayı bekliyorsunuz. Arkadaşlar ben Şeyma'yım. Zaten saç, makyaj, güzellik, spor, kıyafet paylaşıyorum o kadar. Ben size bir şey vermedim ki. Çok bir şey beklemeyin benden, bende sadece bunlar var. Çok şeyler yok bende, ancak bu kadar var. Bende boş şeyler var. Beni erkekler takip etmesin, kızlar takip etsin sadece." sözleri ile karşılık verdi.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin