Çukur neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Ekranların fenomen dizisi Çukur bu akşam yok mu?

Merve Mutlu
06 Ocak 2020 - 14:03
Yeni Bölüm

Efsane karakterlerle dolu oyuncu kadrosunda: başrolde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve NEcip Memilli olmak üzere Damla Sönmez ve Hazal Subaşı gibi isimlerin de dahil olduğu fenomen dizi Çukur'un yeni bölümü merakla bekleniyor. 

20-01/06/ukur-ne-zaman.jpg

Her bölümü heyecanla beklenen ve ilgiyle izlenen Çukur, 3 sezon 15 bölümdür yayın hayatına büyük bir başarıyla devam ediyor. Her Pazartesi yayınlanan ve gününün zirvesinde kalmayı başaran Show TV dizisinin son bölümü de yine nefesleri kesmişti. 

Çukur yeni bölüm ne zaman?

20-01/06/ukur-ne-zaman-olacak.jpg

Sevilen oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayesi ile izleyicilerin beğenisini kazanan Çukur bu akşam yayınlanmayacak. Ocak ayında kanalların yeni reklam anlaşmaları yapmaları nedeniyle verilen yayın arası Çukur dizisinin yeni bölümünü önümüzdeki haftaya erteledi. Çukur'un yeni bölümü 13 Ocak'ta Show TV ekranlarında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin