Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı için bomba sözler!

Her hareketi gündem olan Subaşı'nın sözlerine Ünsal'dan büyük tepki geldi.

Merve Mutlu
06 Ocak 2020 - 14:41
Magazin

Acun Ilıcalı ile beraberliği nedeniyle tüm Türkiye'nin tanıdığı biri haline gelen Şeyma Subaşı, her yaptığı ve söylediği ile olay olmaya devam ediyor. Sık sık eleştiri oklarının hedefi halina gelen Subaşı'nın son sözleri Tuba Ünsal'ın patlamasına neden oldu. 

Ne olmuştu?

20-01/06/fatih-altayli.jpg

Şeyma Subaşı en son, İstanbul'dan İbiza'ya direkt uçuşun olmamasından şikayet etmiş ve Türk Hava Yolları'na serzenişte bulunmuştu. Bu hareketi ile olay olan Subaşı için en sert tepki, Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı'dan gelmiş ve "Şeyma Subaşı, THY’den talepte bulunmuş. 'İbiza’ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, perişan oluyoruz. Lütfen buraya direk uçuş koyun.' THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum. Ancak tam bir 'köy yanar, k… taranır' durumu. Memleket nelerle boğuşuyor, bu kızcağız ne istiyor! E o da haklı tabii… Alışmıştı özel uçaklara. Şimdi aktarma… Zor hayat" sözleri ile eleştirmişti. 

20-01/06/subasi-1578311184.png

Altaylı'ya cevap veren Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla: "Çok değerli ve başarılı Fatih Altaylı, bugün köşe yazısında beni yazmış. 'Köy yanar, k... taranır' demiş için. Eğer siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve çok başarılıyım. Kendimle gurur duyuyorum. Sanırım sizler için o kadar değerliyim ve beni öyle konumlara koydunuz ki, politikadan konuşmamı, ülkeyi kurtarmayı bekliyorsunuz. Arkadaşlar ben Şeyma'yım. Zaten saç, makyaj, güzellik, spor, kıyafet paylaşıyorum o kadar. Ben size bir şey vermedim ki. Çok bir şey beklemeyin benden, bende sadece bunlar var. Çok şeyler yok bende, ancak bu kadar var. Bende boş şeyler var. Beni erkekler takip etmesin, kızlar takip etsin sadece." diyerek kendisini savunmuştu. 

20-01/06/tuba-unsal-1578311370.jpg

Bu açıklamanın ardından bir eleştiri de oyuncu Tuba Ünsal'dan geldi. Ünsal, kendisini "Beni erkekler takip etmesin, kızlar takip etsin sadece." sözleri ile savunan Subaşı'na, "Demişki "Ben boşum bende bu var.. Bu kadarım... Beni zaten küçük küçük kızlar takip etsin..." Bu artık ahlak erezyonunun geldiği son nokta. Senin boşbeleş ağız büken hallerini takip etmesin o küçük kızlar. Bırak seni yine adamlar takip etsin. Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var. Çalışan, üreten, kadınlığı ağız bükerek öğrenmeyen ... Kadın gibi kadın olarak yetişecek o genç kızlar." sözleri ile ateş püskürdü. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin