Yasak Elma neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma neden yok?

Merve Mutlu
06 Ocak 2020 - 15:03
Gündem

MEDYAPIM tarafından Fox ekranları için hazırlanan ve Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren Yasak Elma dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. 

20-01/06/yasak-elma.jpg

Fakir bir hayat yaşayan ve bu hayattan kurtulmak için dört gözle bekleyen Yıldız'ın hayatının, kocası Halit Argun'dan kurtulmak için planlar yapan Ender Argun'la kesişmesini ve tüm dengelerin değişmesini konu alan dizi Yasak Elma, heyecan, gerilim ve eğlence dolu bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. 

Yasak Elma neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

20-01/06/yasak-elma-yeni-bolum-1578312502.jpg

Şu ana kadar 63 bölümü yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Yasak Elma bu akşam yayınlanmayacak. Ocak ayında TV kanallarının reklam anlaşmalarını yenileme dönemi olduğu için diziler de 1 haftalık yayın arası verdiler. Yasak Elma yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin