Babil ne zaman başlıyor? Hangi gün olduğu netleşti!

Star TV'nin yeni dizisi Babil'in ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
06 Ocak 2020 - 10:37
Yeni Bölüm

Başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta gibi birbirinden başarılı ve değerli oyuncuları bir araya getiren Babil dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. 

20-01/06/babil-dizisi.png

Prestijli bir üniversitede ekonomi alanında eğitim veren bir profesör olan ve aynı zamanda düzene karşı çıkan İrfan'ın hikayesinin anlatılacağı dizide, günün birinde işinden olması ve pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanan oğlu için elinden geleni yapması konu edilirken dram ve aile konuları işlenecek. 

Babil ne zaman başlayacak?

20-01/06/babil-ne-zaman.png

İlk olarak beIN Connect'te yayınlanacağı söylenen ve daha sonra yayın tarihi konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle kendisine televizyonda yer arayarak Star TV ekranlarına transfer olan yeni dizi Babil'in hazırlıkları tamamlandı. Merakla beklenen dizi 17 Ocak'ta izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin