Zemheri ne zaman başlıyor? Hangi gün olduğu netleşti!

Show TV'nin yeni dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
06 Ocak 2020 - 09:36
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının yeni dizisi olan ve Ayça Ayşin Turan ile Alperen Duymaz'ın yanı sıra Caner Cindoruk, Zerrin Tekindor ve Hazal Filiz Küçükköse'nin de yer aldığı Zemheri'nin ne zaman başlayacağı belli oldu. 

20-01/06/zemheri-ne-zaman.jpg

Ay Yapım imzası ile hazırlanan ve Aile yükü taşıyan Firuze ve Ayaz'ın kader tarafından birleştirilmeleri ve yine kader ve feda edişin ayırmasını konu alan dizi,  1 Kasım'da çekimlere başlamıştı. Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez gibi oyuncuların da kadrosuna dahil olduğu dizinin fragmanları izleyenlerde heyecan yarattı.

Zemheri ne zaman başlıyor?

20-01/06/zemheri-dizisi-ne-zaman-baslayacak-1578295537.jpg

Hazırlıkları yaz aylarında başlayan ve Kasım ayından beri çalışmaları devam eden yeni dizi Zemheri'nin yayın tarihi ve günü belli oldu. Sevilen oyuncuları bir araya getiren oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile merakla beklenen yeni dizi Zemheri 15 Ocak'ta başlayacak. Dizinin yayın günü de Çarşamba akşamı olarak belirlendi ve Doğduğun Ev Kaderindir, Afili Aşk ve Benim Adım Melek dizilerine rakip oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin