Şeytan çıkarma temalı korku filmi True Haunting'den ilk detaylar geldi!

Edwin F. Becker'in aynı isimdeki romanından uyarlanan korku filmi projesi "True Haunting" ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı. Oyuncu kadrosu, konusu...

Edwin F. Becker'in aynı isimdeki romanından uyarlanan ve üç yıldır geliştirme aşamasında olan korku filmi projesi "True Haunting" ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.

Sony Screen Gems'in yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosuna Erin Moriarty (The Boys, Jessica Jones) ve Jamie Campbell Bower (Stranger Things, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) ikilisi dahil oldu.

BİR ŞEYTAN ÇIKARMA FİLMİ: TRUE HAUNTING

Gary Fleder'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmi kısaca; 1971'de NBC'de televizyonda yayınlanan ilk şeytan çıkarma ayininin "korkutucu gerçek hikâyesi" olarak nitelendirebiliriz.

Gerçek olaylara dayanarak hazırlanan True Haunting'de; Ed ve Marsha Becker ilk evlerini satın aldıklarından kısa bir süre sonra evin hayaletler tarafından ele geçirildiğini keşfederler. Spesifik olarak, daha önce orada yaşayıp ölen bir aile tarafından...

Yardım için umutsuz olan Becker ailesi bir şeytan çıkarma ayinine başvurmaya karar verir...

Bu olay ilk kez televizyonda yayınlandı. Ülkenin dört bir yanındaki milyonlarca kişi izledi. Yayın başarılı olmasına rağmen, şeytan çıkarma değildi. Bunun yerine, işleri daha da kötüleştirdi. Çok daha kötü…

22-02/24/edwin-f-becker-true-haunting.jpeg

Richard D'Ovidio ve Blair Butler ikilisi uyarlama senaryo üzerinde çalışırken; Cindy Cowan projenin yapımcılığını üstleniyor.

"TRUE HAUNTING" OYUNCULARI

Amazon Studios & Sony Pictures Television iş birliğiyle hazırlanan The Boys dizisinde Annie January/Starlight rolüyle izlediğimiz Erin Moriarty; Marvel's Jessica Jones ve HBO'nun True Detective dizileri ile Monster Party, Driven, Kong: Skull Island, Captain Fantastic ve The Kings of Summer gibi filmlerde karşımıza çıktı.

22-02/24/erin-moriarty.jpeg

Yakın gelecekte Netflix'in hit dizisi Stranger Things'ın 4. sezonunda karşımıza çıkacak olan Jamie Campbell Bower ise Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Mortal Instruments: City of Bones, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 ve Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street gibi çeşitli yapımlarda karşımıza çıktı.

22-02/24/erin-moriarty-ve-jamie-bower.jpeg

True Haunting'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

First Televised Exorcism:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin