Ayak İşleri 2.sezon Yayınlandı! Neler Değişti?

Ayak İşleri 2.sezon yayınlandı. Yeni sezonda yine kahramanlarımızın dolu dizgin hikayelerini izleyeceğiz. Peki yeni sezonda neler değişti? Kaç bölüm yayınlandı.

Ayak İşleri 2.sezon yayınlandı. Gain açıkladığı gibi dizinin yeni sezonunu sürprizlerle beraber paylaştı. İlk bölümlerin yayınlanması sonrasında henüz diziyi izlemeyenlerin merak ettiği bir çok nokta olduğunu da biliyoruz.

Hem yeni sezon hakkında bilgiler vereceğiz hem de yeni sezonda hikayenin nasıl şekillendiği konusunda bilgiler vereceğiz. Hemen belirtelim ki eğer dizinin yeni sezonunu henüz izlemediyseniz, ufak bazı spoilerlar vermiş olacağız. Baştan belirtmiş olalım. :)

Ayak İşleri 2.sezon Başladı

Dizinin ikinci sezonunun başlaması şerefine Gain, iki yeni bölümü ardı ardına paylaşma kararı almıştı. Bu kararın arkasında duruldu ve yeni sezonda iki yeni bölümün yayınlandığını gördük.

İlk bölümde zaten yeni sezonun nasıl gideceği konusunda da güzel ipuçları vardı. İlk bölümde Vedat’ın geri dönüşünü gördük.

Vedat, yaşanan olaylardan sonra kimsenin bilmediği bir yerde karavan hayatına geçmiş ve inzivaya çekilmiş.

Fakat Evren bir şekilde Vedat’ı buluyor. Zaten dizinin geri dönüşü de bu şekilde oluyor. Bu süreçte çeşitli kitaplar okuyan Vedat’ın, daha merhametli bir ruh haline döndüğünü göreceğiz.

Evren ise bir şekilde Vedat’ı ikna ederek yeniden maceraya atılmalarını sağlayacak. Dizinin havası nasıl derseniz, tıpkı ilk sezonda olduğu gibi oldukça başarılı diyebiliriz.

Yine aksiyon, macera ve özellikle komedinin tavan yaptığını göreceğiz. Ayak İşleri 2.sezon için en üzüldüğümüz nokta ise bölüm süreleri oldu. Evet ilk sezonda bölümde biraz daha kısaydı. Ama bu sezon bir umut bölüm süreleri biraz daha uzar diye bekliyorduk.

Bir tık süreler artmış ama yine 20-25 dakikalık bölümler sunulmuş. Dizi çok eğlenceli ama ne yazık ki kısa sürede bitiyor. Süreler biraz daha uzun olsa tadından yenmeyecek. 3.sezonun gelip gelmeyeceği ise şimdilik net değil. Bunun için bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin