Netflix filmi Teksas Katliamı kamera arkasında neler oldu?

Korku klasiği Teksas Katliamı'nın Netflix'teki yeni filmi "Teksas Katliamı (Texas Chainsaw Massacre)" kamera arkasında neler oldu? Elsie Fisher ve Sarah Yarkin anlatıyor...

Korku klasiği Teksas Katliamı'nın yeni filmi "Teksas Katliamı (Texas Chainsaw Massacre)" geçtiğimiz hafta Netflix'te yayınlanırken; filmin kamera arkası görüntüleri ve oyuncuların açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Kötü Ruh, Nefesini Tut ve orijinal Teksas Katliamı'nın yapımcılarının arkasında olduğu yeni film genellikle olumsuz eleştiriler alsa da şimdiye kadar önemli bir izleyici kitlesine ulaştı.

BAŞROL OYUNCULARINDAN TEKSAS KATLİAMI'NIN KAMERA ARKASI

Ve Netflix, Teksas Katliamı filminin oyuncuları Elsie Fisher (Lila) ve Sarah Yarkin (Melody) ikilisinin kare kare Leatherface'i nasıl alt ettiklerini anlattığı bir videoyu film hayranlarıyla paylaştı.

22-02/24/teksas-katliami-oyunculari.jpeg

Elsie Fisher'ın (Eighth Grade) başrolde yer aldığı ve serideki diğer tüm filmleri göz ardı ederek Teksas Katliamı'nın (1974) doğrudan devamı olması amaçlanan bu devam filminde; Teksas'taki bir hayalet kasabayı yeniden canlandırmak isteyen fenomenler, insan derisinden bir maske takan kötü şöhretli katil Deri Surat'la karşılaşıyor.

Yaklaşık 50 yıl saklandıktan sonra yeniden ortaya çıkan Deri Surat, Teksas'ın ücra bir kasabasında özenle yarattığı korunaklı dünyasını kazara bozan bir grup idealist gencin peşine düşüyor.

Kim Henkel ve Tobe Hooper tarafından yaratılan karakterlerden uyarlanan hikâye, Fede Álvarez ve Rodo Sayagues'in kaleminden çıktı. Senaryosunu ise Chris Thomas Devlin yazdı.

"TEKSAS KATLİAMI" OYUNCULARI

David Blue Garcia'nın yönetmen koltuğunda yer aldığı Teksas Katliamı'nın oyuncu kadrosunda Sarah Yarkin (Melody), Elsie Fisher (Lila), Mark Burnham (Leatherface), Jacob Latimore (Dante), Moe Dunford (Richter), Olwen Fouéré (Sally Hardesty), Alice Krige (Mrs. Mc), Jessica Allain (Catherine), Nell Hudson (Ruth), Sam Douglas (Herb), William Hope (Şerif Hathaway) gibi isimler yer alıyor.

22-02/24/teksas-katliami-filmi-netflix.jpeg

Elsie Fisher ve Sarah Yarkin'in anlatımıyla izleyiciyi filmin kamera arkasında yaşanan anlarına götüren videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Teksas Katliamı" (Netflix) Kare Kare - Türkçe Alt Yazılı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin