The Blacklist 10. sezon olacak mı? James Spader dizinin geleceğini açıkladı!

Suç dehası Red Reddington ile serüven daha çok sürecek mi? NBC kanalının 2013 yılından bu yana ekranlarda olan suç dizisi "The Blacklist"in geleceği belli oldu! Detaylar...

Suç dehası Red Reddington ile serüven daha çok sürecek gibi!

THE BLACKLIST 10. SEZON ONAYINI DA ALDI!

NBC kanalının 2013 yılından bu yana ekranlarda olan suç dizisi "The Blacklist" 10. sezon onayını da cebe koydu! Böylelikle 9. sezonu devam etmekte olan diziyle en az bir sezon daha yola devam edilecek.

200. BÖLÜM YOLDA!

Yapım, böylelikle 2022-23 yayın sezonunun başlarında 200 bölümü devirmiş olacak.

Dizinin başrol oyuncusu James Spader, gelişmeyi Salı akşamı katıldığı The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'da duyurdu. Duyurunun gerçekleştiği anın görüntülerini yazımızın devamında görebilirsiniz.

22-02/24/the-blacklist-onay.jpeg

Yıldız/yapımcı James Spader, böylelikle hem 8. sezonun sonunda ayrılan kadın başrol oyuncusu Megan Boone hem de dizinin yaratıcısı Jon Bokenkamp'ın ayrılmasının ardından ikinci sezon olma niteliğindeki 10. sezon için geri dönecek.

Bu sezon tüm mecralarda 22 milyon izleyiciye ulaştığı belirtilen The Blacklist 9. sezonunda olmasına rağmen istikrarlı grafiğini sürdürmeye ve bunun karşılığını almaya devam ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Diego Klattenhoff, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Laura Sohn ve Harry Lennix gibi isimler yer alıyor.

22-02/24/the-blacklist-izle.jpeg

Davis Entertainment, Sony Pictures Television Studios & Universal Television iş birliğiyle hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise John Eisendrath, Bokenkamp, John Davis, John Fox, Spader, Lukas Reiter, Laura A. Benson, Daniel Cerone, Sean Hennen, Allison Glock-Cooper ve T Cooper'den oluşuyor.

"James Spader | The Tonight Show" The Blacklist 10. Sezon Onayı Duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin