Sezon finaliyle zirve yapan The Sinner'ın 2. sezonu olacak mı?

The Sinner'ın yeni bir sezonu olacak mı? Sezon geneli ve sezon finalinin izlenme oranları nasıl çıktı?

Volkan Küçükel
26 Eylül 2017 - 18:09
Gündem

USA Network'un ilk sezonuyla dikkat çeken dizisi "The Sinner"ın 2. sezonu olacak mı? İlk sezonun ve sezon finalinin izlenme oranları nasıl çıktı? İşte merak edilen bu soruların cevapları...

Petra Hammesfahr'ın aynı isimdeki romanından ekranlara 8 bölümlük limitli dizi formatıyla uyarlanan The Sinner'ın 02 Ağustos'ta başlayan ilk sezon ekran macerası 20 Eylül'de ekranlara gelen sezonun sekizinci bölümü ile noktalandı.

THE SINNER 1. SEZON ZİRVEDE BİTTİ!

Sezon finalinin ekranlara geldiği bölüm; kendi yayın dilimindeki ve sonraki üç gün içindeki izlenmesiyle The Sinner'ın en çok izlenen bölümü olarak dizinin zirve yapmasını sağladı.

THE SINNER SEZON FİNALİ REYTİNGLERİ

4.7 milyonluk izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizinin sezon finali bölümü 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.990 milyon ve 25-54 yaş kategorisinde 2.225 milyon izleyici sayılarına ulaştı. Sezon finali bölümü ayrıca 18-49, 25-54 yaş kategorileri ile toplam izleyici sayısında günün en çok izlenen kablolu kanal dizisi oldu.

17-09/26/the-sinner-2-sezon-olacak-mi.jpg

THE SINNER 1. SEZON REYTİNGLERİ

Genel olarak bakıldığında ise The Sinner'ın ilk sezonu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.561 milyon, 25-54 yaş kategorisinde 1.797 ortalamalarını yakalarken; toplam izleyici sayısında 3.848 milyon ortalamasına ulaştı.

Jessica Biel'in başarılı oyunculuğuyla büyük katkı verdiği The Sinner, yayın hayatına başlamasının ardından düzenli olarak izlenme oranlarında artış yaşadı. Gizemli hikayeye sahip drama, eleştirmenler tarafından da oldukça olumlu eleştiriler aldı.

Bu olumlu gelişmeler sezon finali öncesinde dizinin olası bir 2. sezonu konusundaki söylentileri iyice tetikledi.

Kendi kendini tamamlayan hikayesi ve formatı gereği dizinin birden fazla sezon devam etmesi pek beklenmiyordu ancak kanal ve yapımcılar yeni sezon konusunu gündemine alıp tartışmaya başlamış durumdalar.

17-09/26/the-sinner-1-bolum.jpg

THE SINNER 2. SEZON OLABİLİR!

Kanal ve dizinin yapımcıları muhtemel yeni bir sezon için ilk sezondan karakter ya da karakterleri (Bill Pullman'ın Dedektif Harry Ambrose karakteri başta olmak üzere Beal'in Cora Tannetti karakteri de dahil olmak üzere) geri döndürebilecekleri senaryolar üzerinde çalışmalara başlamış durumda.

Peki, The Sinner devam eder mi? Şu anki umutların dizinin devam etmesi yönünde olduğu görünüyor.

Universal Cable Prods. yapımcılığında hazırlanan The Sinner'ın ilk sezonu genç bir anne Cora'nın (Jesscica Biel), kocası (Christoper Abbott) ve oğluyla birlikte olduğu normal bir tatil gününde beklenmedik bir şiddet olayına başvurması ekseninde gelişen olayları izleyicilere aktarıyor. Dedektif Harry Ambrose'nin (Bill Pullman) ele aldığı bu davada Cora'nın suça neden bulaştığıyla ilgili sırlar geçmişe yolculukla birlikte ortaya çıkarılıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin