Sezonun iptal edilen ilk ulusal kanal dizisi belli oldu! Yerine hangi dizi geliyor?

NBC kanalının yeni sezon komedilerinden Sunnyside yayın akışından çıkarılıyor. Diğer bir deyişle dizi iptal edildi. Detaylar...

2019-20 yayın sezonunda yeni başlayan ulusal kanal dizileri içinden iptal edilen ilk dizi belli oldu: "Sunnyside"

SUNNYSIDE ARTIK NBC KANALINDA YAYINLANMAYACAK!

Kal Penn & Matt Murray ikilisinin yaratıcısı olduğu NBC'nin göçmenlik temalı komedi dizisi kanalın yayın akışından çıkarılıyor! 26 Eylül'de ekran serüvenine başlayan ve henüz üç bölümü yayınlanan Sunnyside'ın 17 Ekim'de ekranlara gelecek "Schnorf Town" isimli sezonun dördüncü bölümü aynı zamanda dizinin NBC ekranlarındaki son bölümü olacak.

İlk sezonu için 11 bölümlük siparişi bulunan dizinin kalan yedi bölümü NBC app, diğer dijital platformlar ve NBC.com adresinde haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek. Bu yayınların son bulmasıyla birlikte dizinin ömrü de tamamlanmış olacak.

19-10/16/sunnyside-poster.jpg

WILL & GRACE FİNAL SEZONU BAŞLIYOR!

Sunnyside'ın ekrandan çekilmesinin ardından yerini Will &Grace'in final sezonu olacak. 24 Eylül'den itibaren Will & Grace'in 11. ve final sezonu bölümleri haftalık olarak izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

SUNNYSIDE REYTİNGLERİ

Sunnyside'ın yayın akışından çıkarılmasının nedeni şüphesiz düşük reytingleri. Açılış bölümünde izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 1.78 milyon izleyici rakamlarıyla ekran serüvenine oldukça kötü bir başlangıç yapan dizinin ilk üç bölüm ortalaması ise 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.36 reyting ve 1.40 milyon izleyici oldu. Bu rakamlar Sunnyside'ı kanalın en düşük reytingli dizisi konumuna sokmuştu.

"SUNNYSIDE" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Sunnyside'ın konusunu hatırlayacak olursak; Garrett Modi, Amerikan Rüyası'nı yaşamaktadır. Şu ana kadarki en genç New York Belediye Meclis Üyesi olarak, siyaset dünyasının seçkin isimleriyle dirsek teması kurmakta, yıldızlarla dolu partilere katılarak günlerini geçirmektedir. Ancak vaktini kendisini seçen insanlara yardım etmek için harcamak yerine, siyasetin gücü ve çekiciliği karşısında yolunu kaybeder. Halka açık yerde toplumun huzurunu bozacak şekilde sarhoş olma vakasının kameralara yakalanmasıyla birlikte kariyeri sonlanır. Garrett artık kız kardeşi Mallory'nin evinde kalmakta ve her şeyin yanlış gitmesinin nedenini sorgulamaktadır. Amerikan vatandaşı olmayı hayal eden çeşitli ırktan göçmen insanlardan oluşan bir grup tarafından işe alınana kadar... Onlara yardım edebileceğine olan inancı Garrett'a yeni bir amaç ve hayata tutunma duygusu verir.

19-10/16/sunnyside-izle.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Kal Penn'e (Garrett Modi), Diana Maria Riva (Griselda), Joel Kim Booster (Jim Hao), Kiran Deol (Mallory), Poppy Liu (Mei Lin), Moses Storm (Brady) ve Samba Schutte gibi isimler eşlik ediyorlar.

Universal Television, Fremulon, 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Sunnyside'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise yazarlar Kal Penn & Matt Murray ile birlikte Michael Schur, David Miner ve Dan Spilo'dan oluşuyor.

"Sunnyside" (NBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin