Kadın dizisinden ayrılan Caner Cindoruk'un yeni dizisi belli oldu!

Ekranların sevilen ismi yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Merve Mutlu
16 Ekim 2019 - 13:59
Yeni Bölüm

Ekranların sevilen dizisi Kadın'da Sarp Çeşmeli karakterine başarıyla hayat veren yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk, dizinin bitmesi ile birlikte yeni bir proje için el sıkıştı. 

19-10/16/cindorukk.jpg

Bir önceki sezonun sonunda, Bahar'ın rahatsızlığı nedeniyle bindikleri Arif'in kullandığı aracın kaza yapması büyük merak uyandırmıştı. Yoğun bakımın ardından Şirin'in, annesinin kaybının acıyla hırs almak için Sarp'ın serumuyla oynaması, Sarp'ın ölümüne neden oldu. Sarp'ın ölümü ile de sevilen oyuncu Caner Cindoruk diziden ayrıldı. 

19-10/16/alperen-duymaz-ayca-asin.png

Bu üzücü ayrılığın ardından oyuncunun yeni bir dizi ile anlaştığı ve arayı çok açmadan yeniden ekranlarda olacağı öğrenildi. tv100'ün haberine göre başarılı oyuncunun yeni dizisi Zemheri oldu. Hilal Saral imzalı yeni dizi Zemheri de, Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Eylül Kandemir ve Hasan Taşkıran gibi sevilen oyuncularına bir yenisini daha eklemiş oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin