Shameless 10. sezonu ile geri dönüyor! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Ekran klasikleri arasındaki yerini almaya aday olan Shalemess 10. sezon yayın tarihi en sonunda belli oldu! Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Nurşah
05 Ağustos 2019 - 11:14
Kültür Sanat

Showtime kanalının büyük bir ilgiyle takip edilen sevilen dizisi Shameless dünya çapında çok geniş bir izleyici kitlesine sahip. Uzun soluklu dizinin yeni sezon yayın tarihi en sonunda belli oldu! Shameless 10. sezon ne zaman başlıyor?

19-08/05/shameless-10-sezon-ne-zaman.jpg

Shameless 10. sezon ne zaman başlıyor?

Gallagher ailesinin başından geçenleri konu edinen sevilen dizi Shameless 2011 senesinden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Ekrana gelen 9 sezonu ile izleyicisinden beğeni kazanan sevilen dizinin yeni bölümleri için de heyecan dorukta.... Ekran macerasına ailenin Fiona'sı Emmy Rossum olmadan devam edecek olan Shameless dizisinin yeni bölümlerinin yayın tarihi ise en sonunda belli oldu!

19-08/05/shameless-yeni-sezon-yayin-tarihi.jpg

Dizinin yeni sezonunda ailenin her bir ferdini; Frank, Lip, Liam, Debbie ve Ian'ı farklı olayların beklediği Shameless, büyük bir merakla bekleniyor. Fiona olmadan ailenin tüm yükünü Debbie'nin sırtalanacağı düşünülen Shameless 10. sezon 3 Kasım Pazar günü ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin