Sharkdog (Camgöz) 1. sezonuyla Netflix'te başladı!

Netflix'in yeni animasyon dizisi Sharkdog'u tanıyalım! Fragmanı, konusu ve kadrosu...

Dijital yayın platformu Netflix animasyon dizileri arşivini yeni yapımlarla genişletmeye devam ediyor.

Platform, bugün yeni animasyon dizisi "Sharkdog (Camgöz)"u izleyiciyle tanıştırdı. ViacomCBS International Studios'un (VIS) Netflix için hazırladığı ilk uluslararası animasyon dizisi olan yapım 03 Eylül 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix arşivindeki yerini aldı.

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında 20 bölümlük siparişi onaylanan yapımın 7 bölümlük 1. sezonu şu an için izlemeye hazır.

SHARKDOG NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Singapurlu Jacinth Tan Yi Ting'in senaryosunu kaleme aldığı Camgöz'ün konusu kısaca şöyle:

Sharkdog'un hikayesinin merkezinde; 10 yaşındaki Max ile yarı köpek balığı, yarı köpek ve tam bir obur olan iyi kalpli Sharkdog bulunuyor. Kendi gücünün, gizliliğinin ve genel köpekbalığı olma durumunun keyfinden bihaber yaşayan Sharkdog genellikle arkasında bir kaos izi bırakmaktadır.

21-09/03/sharkdog-afis.jpeg

İzleyiciler sezon boyunca Max ve Sharkdog'un iyi dostluklarına ve birlikte her türlü saçma ve komik maceraya atılıp ortalığı karıştırmalarına tanıklık ediyorlar.

Sezonun açılış bölümünde; Sharkdog ile tanışan Max artık yeni en iyi arkadaşını bulmuştur. Peki Max çok haylaz olan Sharkdog'u nasıl bir sır olarak saklayacakır?

Sezonun, süreleri 15 ile 23 dakika arasında değişen bölümlerinin isimleri şu şekilde sıralanıyor: "Sudaki Yüzgeçler / Camgöz'ün Eve Gelişi / Götür Camgöz", "Camgöz'ün Evi / Camgöz Bahçeyi Kazıyor / Büyük Köpek Balığı Avcısı", "Köpek Balıkları 3 / Camgöz Evde Tek Başına / Benim Güzel Camgöz'üm", "Define Avı / Fisher Ailesi Balığa Gidiyor / Saklambaç", "Hastalık / Sisli Pınarlar'da Fırtına / Gaz Yapan Sebzeler", "Uyurgezerin Dönüşü / Dennis'in Havalı Dronu / Camgöz Bakıcısı", "Balık Festivali Çılgınlığı / Camgöz Artık Aileden".

ViacomCBS International Studios (VIS) ve Singapur merkezli CGI animasyon stüdyosu One Animation ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin seslendirme kadrosunda ise Liam Mitchell, Dee Bradley Baker, Grey Griffin, Josh McDermitt, Kari Wahlgren, Judy Alice Lee, Ali Mawji gibi isimler rol alıyor.

21-09/03/sharkdog-netflix-1630670223.jpeg

"Sharkdog" (Netflix) 1. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin