Shoshanna ve Jessa, Girls finalinde olmayacak

Girl'ün yaratıcısı Lena Dunham'a göre Shoshanna ve Jessa, dizide son kez ekranlara geldiler.

Berfu Özlen
11 Nisan 2017 - 14:10
Gündem

Girls finalinde çok az kaldı. 16 Nisan'da ekranlara veda edecek olan dizinin sondan bir önceki bölümü 9 Nisan'da yayınlandı.

Yayınlanan son bölümün Shoshanna (Zosia Mamet) ve Jessa'nın (Jemima Kirke) son bölümleri olduğu ve final bölümünde olmayacakları yapımcı ve dizinin yaratıcısı Lena Dunham'ın kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklama ile teyit edildi.

Mükemmel ikili

Instagram paylaşımının altına "2010'un sonbaharından bugüne dek bu iki ekran kuzeninin çok iyi bir kimyası olduğunu biliyorduk." yazan Dunham ekledi, "Jessa & Shoshanna bize Hepburn/Tracy ve Laverne/Shirley tarzı kahkaha enerjileri olduğunu her durumda kanıtladılar. Yayınlanan bölüm, bu ikilinin Girls'deki final bölümüydü. Onları ne kadar özleyeceğimizi tarif edemeyiz. Ne onların bölümlerini yazarken, ne onları izlerken ne de onlarla çalışırken..."

Son bölümde ne oldu?

Her ne kadar Shoshanna final sezonunda çok fazla karşımıza çıkmamış olsa da, son bölümde bunun sebebinin kendisine bir hayat kurmakla meşgul olduğunu gördük. O ve diğer ana dörtlü nişan partisinde bir araya geldi ve aslında beraber çok da iyi geçinemediklerini farketti, ama bu çok da kötü bir haber değil. Jessa ve Hannah aylar süren küslükten sonra barıştı ve farklılıklarını bir kenara koyarak tüm gece boyunca dans ettiler. Daha sonra da Hannah üniversitede akademisyenlik yapmak için taşındı.

Girls'ün büyük finali Pazar akşamı HBO'da yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin