Show TV'nin "Bahardan Önce" dizisinde Demet Evgar'ın partneri kim oluyor?

Show TV'nin yeni dizisi Bahardan Önce için cast çalışmaları sürüyor. Peki Bahardan Önce dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Bahardan Önce dizisinde kimler rol alacak? Bahardan Önce dizisi uyarlama mı? Doktor Cha uyarlaması Bahardan Önce hangi kanalda yayınlanacak? Bahardan Önce dizisinin konusu ne?

Volkan Usta
01 Aralık 2023 - 10:00
Kültür Sanat

Show TV yeni dizileri arasına başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı Bahardan Önce adlı yapımıda eklemeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

MF Yapım imzalı “Bahardan Önce” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı dizinin erkek başrol oyuncusu için flaş bir isimle anlaşıldı.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturacağı dizi için Buğra Gülsoy ile anlaşıldığı gelen bilgiler arasında. Ayrıca Aralık'ta sete çıkması planlanan dizi için daha öncesinde Mehmet Yılmaz Ak'la da anlaşma sağlanmıştı.

Ayça Üzüm’ün yazdığı dizinin Kore versiyonu olan "Doktor Cha"adlı yapımda, tıp kariyerini bırakan bir ev hanımı, yirmi yıl sonra stajyer doktor olarak hastaneye döner ve sürprizlerle dolu hikayeler yaşamaya başlar.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin