Show TV'nin yeni dizileri "Sandık Kokusu" ve "Ne Gemiler Yaktım" ne zaman ekrana gelecek?

Show TV'nin geçtiğimiz hafta tanıtımları yayınlanan yeni dizileri Ne Gemiler Yaktım ve Sandık Kokusu yapımları ekrana gelmek için gün sayıyor. Peki Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinde kimler rol alacak? Ne Gemiler Yaktım dizisi uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Ne Gemiler Yaktım dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Deniz Baysal kimdir? Devrim Özkan kimdir? Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu dizisi nerede yayınlanacak? Sandık Kokusu dizisinin konusu ne? Sandık Kokusu dizisinde kimler rol alacak? Sandık Kokusu dizisi ne zaman yayınlanacak? Sandık Kokusu dizisi uyarlama mı? Özge Özpirinçci kimdir? Metin Akdülger kimdir?

Volkan Usta
14 Kasım 2023 - 10:02
Kültür Sanat

Geçen hafta ilk tanıtımları ekrana gelen Ne Gemiler Yaktım ve Sandık Kokusu dizileri izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Peki bu iki yapım ne zaman ekrana gelecek? İşte detaylar!

23-11/14/sandik-kokusu-1.jpg

Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili’nin yer aldığı O3 Medya imzalı Sandık Kokusudizisinde anne kız çatışmasını etkili bir dille ele alınacak. Merakla beklenen dizinin bir aksilik olmazsa yayın tarihinin 30 Kasım Perşembe günü olacağı tajmin ediliyor.

23-11/14/ne-gemiler-yaktim-1.jpg

Ayrıca Show TV’nin Ay Yapım tarafından yaratılan yeni dizisi Ne Gemiler Yaktımın da pazartesi akşamları yayınlanması planlanıyor. Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan’ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan ‘Ne Gemiler Yaktım’, iki kadının birbirinden destek alarak hayatta kalma mücadelelerine seyirciyi ortak edecek. 

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin