Shrill dizisi ile yola devam!

Hulu komedisi Shrill'de serüven 2. sezon ile devam edecek.

Dijital yayın platformlarından Hulu'nun komedi türündeki dizisi "Shrill"e 2. sezon onayı çıktı.

Dizinin yapımını Saturday Night Live efsanesini yaratan Lorne Michaels'ın Broadway Video'su (Portlandia), Elizabeth Banks & Max Handelman'ın Brownstone Productions'ı ve Warner Bros. Television üstleniyor.

SHRILL DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Aidy Bryant'ın (The Big Sick, Unbreakable Kimmy Schmidt, Girls) oyuncu olmasının yanında ortak yazarlık yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Lolly Adefope (Miracle Workers), Luka Jones (People of Earth), Ian Owens (The Second City's Unelectable You) ve John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch) gibi isimler de yer alıyor.

19-05/07/shrill-dizisi.jpg

SHRILL DİZİSİNİN KONUSU NE?

Shrill'in hikayesi yazar, komedyen ve blogger Lindy West'in 2016'da yayımlanan çok satan anı kitabı Shrill: Notes from a Loud Woman'a dayanıyor.

Hikayenin merkezinde dış görünümünü değil ama hayatını değiştirmek isteyen şişman bir genç kadın Annie (Bryant) var. Kötü erkek arkadaşlar, dengesiz ebeveynler ve mükemmelliyetçi bir patron. Çevresi böyleyken gazetecilik yapmaya çalışan Annie yakın zamanda kapasitesini keşfetmeye başlayacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin