CBS dizisi Blue Bloods'a 10. sezon onayı çıktı!

Tom Selleck'li CBS polisiyesi Blue Bloods 10. sezon onayını alarak 200. bölümünü görme şansını elde etti. Blue Bloods 10. sezon detayları...

CBS, bünyesindeki güçlü polisiye dizileri arasında bulunan uzun soluklu dizisi "Blue Bloods"a yeni sezon onayı verdi.

BLUE BLOODS 200. BÖLÜMÜ GÖRMEYİ GARANTİLEDİ!

Tom Selleck'in başrolünde yer aldığı dizi böylelikle 2019-20 yayın sezonunda 10. sezonuyla ekranlarda olacak.

Devam etmekte olan sezonunun sonlanmasıyla 199 bölümü geride bırakacak olan dizi, 2019'un sonbahar döneminde 10. sezon açılış bölümüyle aynı zamanda 200. bölümünü kutlamış olacak.

19-04/30/blue-bloods-10-sezon.jpg

BLUE BLOODS REYTİNGLERİ

Cuma akşamlarına elde ettiği reytinglerle damgasını vurmaya devam Blue Bloods ulusal kanal dizileri içinde en çok izlenen sekizinci dizi konumunda. CBS All Access'in de dahil olduğu CBS dijital platformlarına bakıldığında en çok izlenen drama dizisi olma özelliğine sahip yapım birçok ülkeye dağıtımının gerçekleşmesiyle yapımcı CBS TV Studios'a ciddi derecede kâr getirmeye de devam ediyor.

Blue Bloods'un oyuncusu kadrosunda Selleck'e Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Sami Gayle, Marisa Ramirez ve Vanessa Ray gibi isimler eşlik ediyor. Yeni sezon için oyuncu kadrosundaki isimlerle kontrat sözleşmeleri konusunda görüşmeler devam ederken tüm kadro ile yeni sözleşme imzalanması bekleniyor.

19-04/30/tom-selleck.jpg

CBS Entertainmnet Başkanı Kelly Khal konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Blue Bloods, yayında olduğu günden bu yana Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi, genel olarak ise en çok izlenen ilk 10 dizi arasında yer alıyor. Dizi; çoğu kesimin ulusal kanallar için sakin gün olarak nitelendirdiği Cuma akşamları kaliteli senaryosu, harikulade oyuncu kadrosu ve ailevi sıcaklığıyla dokuz senedir her hafta 13 milyonun üzerinde tutkulu izleyiciyi kendine çekmeyi başardı. Tom'un dönecek olmasından ve dizinin CBS'in gelecek sezonki yayın takviminin önemli bir parçası olmaya devam edeceğinden dolayı çok memnunuz" ifadelerini kullandı.

New York Polis Departmanı'nın çeşitli kademelerinde çalışan aile bireylerinin işleri gereği suçluların peşinden koşup adaleti sağlamak için uğraş verirken, bir yandan da özel sorunlarla başa çıkmaya çalışmalarının; aile olmanın dinamikleri ve kanun sağlayıcı olmanın getirdiği sorumluluklar arasında sıkışan hayatların anlatıldığı Blue Bloods'un yürütücü yapımcı kadrosu Leonard Goldberg, Kevin Wade, Ian Biederman, Brian Burns ve Siobhan Byrne-O'Connor'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin